Aslaug Minge - Massør MNMF
 Velkommen til naturlig og økologisk velvære.
 
Økologisk hudpleie med Maria Åkerbergs produkter.
 
Huden er en direkte avspegling av vår helse, och hudproblemer kan for mange bli en sterk motivator for å søke hjelp,da det bokstavlig talt sitter i ansiktet! Vår hud påvirker vårt selvbilde og selvfølese, og med økologisk hudpleie kan vi møte problemene med naturlige ingredisenser som cellene i kroppen vår forstår, på dette viset setter vi kort sagt igang kroppens celler til selvfornyelse fordi vi bruker råvarer fra naturen som lar huden fornye selv uten å stenge igjen med synteter som finnes i de fleste andre produkter på markedet.

Hudproblemer begynner ikke nødvendigvis i ansiktet. Vår hud reflekterer ytre och indre stress, kost, motion og livsstil.  
 
 
Naturlig facelift - antistress.
 
Ansiktsmassasjen drøyer aldringsprosessen og er både avslappende og avstressende.
 
Det vi tenker, føler og spiser avspeiles i ansiktet. Behandlingen er en kombinasjon av japanske, tibetanske og ayurvediske teknikker samt ansiktsrefleksologi. Med rolige, varsomme massasjegrep behandles både hud, bindevev og muskler i ansikt, hodebunn, nakke og skuldre. Blod- og lymfesirkulasjonen settes i gang og ansiktet blir naturlig avslappet med friske roser i kinnnene. Dette er en helt fantastisk avstressende behandling!
 
 
Hudpleie

Hudpleie standard - dyp rens med lett massasje 50 min 500,-

Antistress 70 min- ansikt -rens med dyp massasje og maske 860,-

Antistress 120 min, dyp massasje ansikt,hodebunn og nakke, dyp rens og maske. kr 1450,-